Kedvezmények

Az alább felsorolt kedvezmények kizárólag a Kultkikötő saját szervezésű előadásaira vonatkoznak, meghatározott feltételek szerint! A részletekről kérjük, a produkció adatlapján tájékozódjon!
A feltüntetett kedvezmények a nyári programsorozatra érvényesek. Év közbeni előadásainkra egyedi jegyárak kerülnek megállapításra.

Online elővételi kedvezmény a megjelölt előadásokra:
500 Ft online elővételi kedvezményt biztosítunk minden vásárlónak 2021. június 25. éjfélig. A badacsonyi klubkoncertek esetében az online elővételi kedvezmény a produkciót megelőző nap éjfélig érvényesíthető.
A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra! A kedvezmény a támogatói és a mecénás jegytípusokra nem érvényesíthető és más kedvezményekkel nem összevonható!
A kedvezmény igénybevételéről a produkció adatlapján tájékozódhat.

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárakban a Kultkikötő kedvezményeinek érvényesítésére nincs lehetőség, ezért kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak bármely kedvezménnyel, a Kultkikötő jegyirodáiban előre váltsák meg, vagy az online kedvezményt választva vásárolják meg jegyüket az online promóció időtartama alatt.

Kizárólag a nyáron üzemelő jegypénztárakban igénybe vehető kedvezmények: 

Diák kedvezmény
500 Ft kedvezmény diákok számára. Kedves vendégeink előadásonként és személyenként egy darab kedvezményes jegyet igényelhetnek, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig. Az érvényes diákigazolvány bemutatása a helyszínre történő belépéskor is szükséges. A diákigazolvánnyal vásárolt jegy nem átruházható.

Pedagógus kedvezmény
500 Ft kedvezmény pedagógusok számára. Kedves vendégeink előadásonként és személyenként egy darab kedvezményes jegyet igényelhetnek, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig. Pedagógus igazolvány bemutatása a helyszínre történő belépéskor is szükséges. A Pedagógus kedvezménnyel vásárolt jegy nem átruházható.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:

Csoportos kedvezmény (6+)
500 Ft kedvezmény minden jegy árából, amennyiben egy előadásra minimum 6 db jegyet vásárol egyidőben.

Csoportos gyerekkedvezmény (4+)
300 Ft kedvezmény minden jegy árából, amennyiben egy gyerekelőadásra minimum 4 db jegyet vásárol egyidőben.

Településkártyával, vagy állandó lakcímmel igénybe vehető kedvezmények:

Balatonföldvár:
Városkártyával (365 napos kártya) és Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos) 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira.

Balatonszárszói lakosoknak
500 Ft kedvezmény a Csukás Színház esti előadásaira.

Balatonboglári lakosoknak
500 Ft kedvezmény a balatonboglári Kultkitötő esti előadásaira.

Bahart Kupon
A Balatoni Hajózási Zrt. által kibocsátott kuponfüzetben a Kultkikötő is kedvezményeket biztosít a nyári évad rendezvényeire. A kupon 300 Ft kedvezményt biztosít bármely Kultkikötő helyszín bármely gyerekelőadásának jegyárából 1 fő részére, vagy 500 Ft kedvezményt biztosít bármely Kultkikötő helyszín bármely felnőtt színházi előadásának jegyárából 1 fő részére. A kupon beváltásának határideje: 2021. augusztus 31-ig.

A kedvezmények korlátozott számban, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig vehetők igénybe és az online kedvezmény kivételével kizárólag a Kultkikötő jegyirodákban érvényesíthetőek. A fenti kedvezmények a csoportos gyerekkedvezmény kivételével a gyerekelőadásokra nem vehetők igénybe.

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárakban a Kultkikötő kedvezmények érvényesítésére nincs lehetőség, ezért kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak bármely kedvezménnyel, a Kultkikötő jegyirodáiban előre váltsák meg, vagy az online kedvezményt választva vásárolják meg jegyüket az online promóció időtartama alatt.

Kapcsolódó tartalmak