Kedvezmények

Az alább felsorolt kedvezmények kizárólag a Kultkikötő saját szervezésű előadásaira vonatkoznak, meghatározott feltételek szerint! A részletekről kérjük, a produkció adatlapján tájékozódjon!
A feltüntetett kedvezmények a nyári programsorozatra érvényesek. Év közbeni előadásainkra egyedi jegyárak kerülnek megállapításra..

Online elővételi kedvezmény a megjelölt előadásokra:
500 Ft online elővételi kedvezmény kizárólag a júniusban megvásárolt jegyekre! A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra! A kedvezmény a támogatói és a mecénás jegytípusokra nem érvényesíthető és más kedvezményekkel nem összevonható!
A kedvezmény igénybevételéről a produkció adatlapján tájékozódhat.

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárakban a Kultkikötő kedvezményeinek érvényesítésére nincs lehetőség, ezért kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak bármely kedvezménnyel, a Kultkikötő jegyirodáiban előre váltsák meg jegyüket.

Kizárólag a jegypénztárakban igénybe vehető kedvezmények: 

Diák kedvezmény
500 Ft kedvezmény diákok számára. Kedves vendégeink előadásonként és személyenként egy darab kedvezményes jegyet igényelhetnek, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig. Az érvényes diákigazolvány bemutatása a helyszínre történő belépéskor is szükséges. A diákigazolvánnyal vásárolt jegy nem átruházható.

Pedagógus kedvezmény
500 Ft kedvezmény pedagógusok számára. Kedves vendégeink előadásonként és személyenként egy darab kedvezményes jegyet igényelhetnek, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig. Pedagógus igazolvány bemutatása a helyszínre történő belépéskor is szükséges. A Pedagógus kedvezménnyel vásárolt jegy nem átruházható.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:

Csoportos kedvezmény (6+)
500 Ft kedvezmény minden jegy árából, amennyiben egy előadásra minimum 6 db jegyet vásárol egyidőben.

Csoportos gyerekkedvezmény (4+)
300 Ft kedvezmény minden jegy árából, amennyiben egy gyerekelőadásra minimum 4 db jegyet vásárol egyidőben.

Településkártyával, vagy állandó lakcímmel igénybe vehető kedvezmények:

Balatonföldvár:
Városkártyával (365 napos kártya) és Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos) 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira.

Balatonszárszói lakosoknak
500 Ft kedvezmény a Csukás Színház esti előadásaira.

Balatonboglári lakosoknak
500 Ft kedvezmény a balatonboglári Kultkitötő esti előadásaira.

A kedvezmények korlátozott számban elérhetők és csak a Kultkikötő jegyirodákban érvényesíthetők, online nem.
A fenti kedvezmények a gyerekelőadásokra nem vehetők igénybe. A kedvezmények nem összevonhatók.

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárakban a Kultkikötő kedvezményeinek érvényesítésére nincs lehetőség, ezért kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak bármely kedvezménnyel, a Kultkikötő jegyirodáiban előre váltsák meg jegyüket.

Kapcsolódó tartalmak