Kultkikötő karácsonyi szabad bérlet

Helyszín: Balatonboglár

Karácsonyi szabad bérlet – Idén is szabad a vásár!

A rendkívül kedvező konstrukciónak köszönhetően, törzsvendégeink jó előre biztosíthatják helyüket a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiváljának előadásain, koncertjein, de a páros belépőként is funkcionáló bérlet karácsonyi ajándékötletnek sem utolsó.

A 8000 Ft-ért megvásárolható karácsonyi szabad bérlet a balatonboglári és a balatonföldvári Kultkikötő 2020-as évadának nyári színházi előadásaira érvényes, 2 fő részére, 1 előadásra vagy 1 fő részére 2 előadásra, szektoros ültetés esetén a kiemelt / I. szektorba, amely a színpadhoz közelebbi sorokat jelenti.

Szabad bérlet vásárlás >>

Bár a 2020-as nyári programkínálatunk még közel sem teljes, a szabad bérlet biztosan felhasználható lesz a már idén decemberben meghirdetett GRUND koncertre, a Loveshake – Az élet összeráz, és a Kecskeméti Katona József Színház Liliomfi című előadásra és a legtöbb, még meg nem hirdetett színházi és zenei produkciónkra.

A 2019. november 22. és december 24. között elérhető lehetőséget jó szívvel ajánljuk azon vendégeink figyelmébe, akik szeretnének egy csepp nyarat csempészni a téli időszakba, vagy szívesen kedveskednének szerettüknek egy felejthetetlen nyári élménnyel.

A szabad bérlet ára: 8.000 Ft | SZABAD BÉRLET VÁSÁRLÁS
A szabad bérlet felhasználásának részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Vásároljon Kultkikötő karácsonyi szabad bérletet – gondoskodjon egyszerre a karácsonyi ajándékról, és a felhőtlen nyári kikapcsolódásról!

Az ajánlat 2019. november 22. – december 24. között érvényes. 

 

Szabad bérlet vásárlás

A Kultkikötő 2020-ban ünnepli 15. születésnapját! A rendezvénysorozat központi helyszíne a 2020. évadban Balatonboglár lesz, ahol a megújult szabadtéri színpadon követik egymást a jubileumi évad programjai. A Bajor Gizi sétányon található szabadtéri színpad átépítése miatt a 2020-as évadban a földvári programokat (ideiglenesen) a közösségi házba szervezzük, hogy aztán 2021-től egy teljesen megújult és korszerű kulturális komplexum adjon otthont a Kultkikötő központi programjainak és a településre érkező kulturális attrakcióknak.

Nyomtatható karácsonyi szabad bérlet ajándékutalvány LETÖLTÉSE.

A bérletvásárlás visszaigazolásaként egy utalványazonosító érkezik e-mailben. Amennyiben ajándékként szeretné átadni a szabad bérletet töltse le kinyomtatható ajándékutalványunkat, majd írja rá az utalványazonosító számot. A felhasználási szándékot legkésőbb az előadás előtt 5 nappal a jegy@kultkikoto.hu címen jelezzék részünkre. A szabad bérlet felhasználásának pontos részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Kultkikötő karácsonyi szabad bérlet – egyszerűen nagyszerű ajándék!

Szabad bérlet vásárlás

Kapcsolódó tartalmak

-