ELMARAD! Kökény Attila Akusztik feat. Swing á la Django

Helyszín: Balatonszárszó - Csukás Színház

Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló együttes a Swing à la Django, mely egy innovatív, hattagú zenekar.

Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek.

Rendszeresen fellépnek itthon és külföldön, tavaly ők játszottak a Prima Primissima Gálán, a Füredi Anna-bálon, emellett számos fellépés mellett voltak a Művészetek Völgyében, Keszthelyi Bornapokon és a Sziget Fesztiválon is és 2019-ben a bécsi Musikvereinban is koncerteznek.

Kökény Attila a hazai zenei élet egyik legismertebb énekese. A Megasztárból is ismert előadóművész a 2010-es év legjobb férfi hangja lett, emellett számos televíziós műsorban is találkozhatott vele a nagyközönség.

A Swing a la Django zenekarral nagyon egyedi és különleges akusztik műsorral készülnek, mely minden bizonnyal a közönség egyik kedvenc műsora lesz.

Jegyvásárlás online >>

Jegyárak:
Normál jegy 3.900 Ft | Mecénás jegy 8.000 Ft

Köszönjük, ha a Mecénás jegy vásárlásával Ön is segíti a négy évszakon át működő Kultkikötő csapatát és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Kedves Nézőink, kedves Érdeklődők!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a szervezésünkben 2021. július 31-re meghirdetett Kökény Attila Akusztik feat. Swing á la Django műsor elmarad.

Jegyvisszaváltás:

ONLINE: Az online vásárolt jegyeket visszaváltjuk, és a jegyek árát az InterTicket Kft. visszautalja a vásárláskor használt bankkártyára. Ez egy automatikus folyamat, további teendőjük ezzel kapcsolatban nincs.

JEGYIRODA: A jegyirodáinkban vásárolt jegyeket visszaváltjuk. A jegyek árát a vásárlás helyén igényelhetik vissza a jegyek átnyújtása ellenében. Kérjük, ahhoz a jegyirodához forduljanak, ahol a belépőt váltották.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket!

 

A koncert hossza: 90 perc
Időpont: 2021. júl. 31. (Szo) 20:30
Játszóhely: 
KULTKIKÖTŐ – Balatonszárszó, Csukás Színház (Jókai Mór u. 2.)

A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, online vásárolt jegyeit még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!

Jegyvásárlás >> | Műsorlista | Jegyiroda

Kapcsolódó tartalmak

-