Kepes András – Csillagok nyomában – ELMARAD

Helyszín: Badacsony - Hableány

A tavaszi széllel együtt friss kulturális programok is érkeznek a Balaton északi partjára. Februárban Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük című produkciója, márciusban Kepes András, Csillagok nyomában című műsora, áprilisban pedig Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje látogat a Hableány BISZTRÓ – BORBÁRba.

2020. március 28. (szombat) 18.00 óra /vacsora a produkciót követően 19.30-tól vacsorajeggyel/

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén, a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban és Hollywoodban, New Yorkban, Latin-Amerikában és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt.
Mikrofonja előtt megszólaltak világhírű színészek, a filmtörténet jelentős rendezői, filmesei valamint Nobel-díjas írók – Woody Allen, Gina Lollobrigida, Donald Sutherland, Jean Marais, Denis Hopper, Fernando Rey, Alexander Trauner, Elia Kazan, Federico Fellini, Martin Scorsese, Billy Wilder, Lindsey Anderson, Bernardo Bertolucci, García Márquez, ALejo Carpentier, Julio Cortázar, Mario Vargas Llosa és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is. Kepes kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról mesél a műsorban.

Vacsora:
Juhtúró•kaviár•kelkáposzta
Kacsamell•édesburgonya•kumquat•cékla
Pisztácia•málna•vanília

Tisztelt Nézőink!

A 2020. március 11-én kihirdetett kormányrendelet értelmében határozatlan ideig tilos 100 főnél több résztvevővel szervezett beltéri rendezvényt tartani, így a meghirdetett előadást elhalasztjuk. Ezzel kapcsolatos hivatalos közleményünk ide kattintva érhető el.

Az online megvásárolt jegyek visszaváltását és visszatérítését az Interticket Kft végzi. A jegyek visszaváltási igényét nem kell feléjük jelezni, mert a visszaváltás automatikusan történik. Az online vásárlások esetében, kérjük vegye figyelembe, hogy a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet. A folyamat lezárásáig szíves türelmét és megértését kérjük!

Jegyvásárlás>>

Vacsorajegy 11.500 Ft | Ülő jegy 3500 Ft

Helyszín: Badacsony, Hableány BISZTRÓ – BORBÁR, Waze útvonalterv

Kapcsolódó tartalmak

-