Ivan & The Parazol // Vendég: California Nightmares

Dátum: 2022.08.19. 20:30,

Helyszín: Balatonszárszó

2010-ben pár fiatal zenekart alapít Budapesten. Az első kitűzött cél, egy koncertanyag összehozása, amivel színpadra lehet állni. Amint ez megvan, előkerül a többi is: kellene egy név, egy második koncert és aztán...

…még egy (majd kicsit sietnek, hogy odaérjenek az érettségiről), egy klip, aztán hogy azt játssza az MTV, egy MySpace profil, egy csőnadrág a női részlegről, ha pedig már bejutottak a rádióba egy interjúra, akkor az is, hogy megmutathassák a legújabb daluk. A bentieknek tetszik, ők ennek örülnek, azt pedig el sem hiszik, hogy ennyiszer lemegy, hogy vannak a bulijaikon, hogy tudják a szövegeket… de a célok!

Kimaradtak a legfontosabbak, amit eközben megfogalmaztak magukban: Létrehozni egy produkciót, ami nem ismer országhatárokat, ahol kompromisszumokról csak egymást közt lehet szó, ami megmutatja, hogy hogyan játsszák most a rock ’n’ rollt, amivel kreálhatnak egy saját, folyamatosan táguló zenei játszóteret. Ezen a helyen lelnek rá a szabadságra, amihez egységként és egyénenként is mindenáron ragaszkodnak, amiért (a dalaikon túl) az emberek kapcsolódni tudnak és akarnak hozzájuk, ami a koncertjeiken kimondatlanul is ott lebeg köztük és a közönségük között.

Ez a szellemiség csúcsosodik ki újra Budai Pop című legfrissebb albumukon, egy őrült, évtizedes utazás után.

A zenekar tagjai:
Balla Máté – gitár
Simon Bálint – dob
Springer Márton – basszus
Vitáris Iván – ének

Jegyárak: Normál szektor: 3.500 Ft | Prémium szektor nem elérhető erre a koncertre.
Időpont: 2022. aug. 19. (P) 20:30
Játszóhely: 
KULTKIKÖTŐ – Balatonszárszó, Csukás Színház (Jókai Mór u. 2.)

Jegyvásárlás >>

A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, online vásárolt jegyeit még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!
A program az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg

Jegyvásárlás >> | Műsorlista | Jegyiroda

Kapcsolódó tartalmak

-