Bereczki Zoltán Akusztik

Helyszín: Kőröshegyi Levendulás

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! Színész, zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

Töltsd a Kultkikötő és a Kőröshegyi Levendulás közösen szervezett estjeit fantasztikus zenészek és zamatos borok társaságában, levendulabokrokkal körbeölelve!

A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el az Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát és még ebben az évben megjelentette első szólólemezét „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát meg is nyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című műsorában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

Álomkép, majd Illúzió néven futó turnéja 2014 óta teltházas előadásokkal örvendezteti meg a hálás közönségét.

Ezúttal a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncerttel fog színpadra állni, két zenésztársával együtt. Előzenekar a Latin Lounge.

A gazdaságot különleges fényekbe öltöztetjük, dekorációval varázsoljuk még szebbé, még hangulatosabbá erre az estére!

Jegyár:
Online elővételben: 3400 Ft | Helyszínen: 3900 Ft
Kedvezményes jegyvásárlás >>
A kedvezmény a jegyek kosárbatétele után kerül levonásra!

Tarts velünk és tudd meg, milyen, amikor a Balaton és az északi part fényei pislákolnak a távolban, a nyári levegőben a kellemes dallamok és a levendula édes illata keveredik.

Helyszín:
8617 Kőröshegy, Dózsa György köz vége
Térképen: goo.gl/aFRVAp
A birtok Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén található.
Parkoló van, de Balatonföldvártól sétálva is megközelíthető távolságban van!

Esőhelyszín:
Bajor Gizi Közösségi Ház – 8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

Kapcsolódó tartalmak

-