Anconai szerelmesek 1. – Roxínház /Alsóörs/

Dátum: 2023.07.21. 20:30,

Helyszín: Kultkikötő Amfiteátrum - Alsóörs

Zenés komédia a Roxínház előadásában.

Vajda Katalin darabja a vérbő reneszánsz komédiák hagyományaira épül. A történet egyszerű: szerelmi sokszögek, egymást kereső, egymást üdvözlő, egymás elől menekülő párok, összeveszések, kibékülések, félreértések, de végül mindenki párjára talál. Az Anconai szerelmesek két óra felhőtlen szórakozás, a legjobb kulturális kikapcsolódás egy fárasztó nap után.

Szereplők: Szabolcsi János, Wirth Bianka, Kalányos Balázs, Solymos Luca, Orlik István, Ihárosi Ninszi, Szabolcsi Ádám, Nagy Dorottya, Kirsch Veronika, Horváth Zita
Rendező: Pintér Kata
Zenei rendező: Sebesi Tamás
Koreográfusok: Merkei Mónika, Takács László János
Valló Péter ötlete alapján a magyar dalszövegeket írta: Fábri Péter

Jegyár:
Földszint: 4.900 Ft | Emelkedő nézőtér: 3.900 Ft
Elővételi kedvezmény 2022. május 31-ig.
Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

>>Jegyvásárlás online, kezelési költség nélkül <<

Az előadás hossza: 120 perc, egy szünettel
Játszóhely: KULTKIKÖTŐ Amfiteátrum – Alsóörs (Varázserdő u. 3.)
Időpont: 
2023. júl. 21. (P) 20:30
Esőnap: 2023. júl. 23. (V) 20:30

A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, online vásárolt jegyeit még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!

— — — — —

AMFI Alsóörs – Megközelíthetőség:

 • Gyalog: Alsóörs központjából az Endrődi Sándor utcán észak felé haladva a Szabadság téren keresztül aszfaltos úton közelíthető meg az AMFI.
 • Tömegközlekedéssel: Az alsóörsi autóbusz-állomásról a 7342-es busszal Alsóörs fordulóig (3 megálló), onnan tovább gyalog a Kossuth Lajos utcán a Szabadság térig, ahonnan az aszfaltos úton észak felé haladva kellemes 10 perc sétával megközelíthető az AMFI.
 • Autóval:

  Az akadálymentes és gördülékeny közlekedés céljából forgalmirend változás lesz a nyár minden péntek, szombat és vasárnapján 18:00-05:00 között az AMFI utcájában. Az AMFI parkolója a térképen ábrázoltak szerint a Felsőörsi út (7219) felől lesz megközelíthető. Gyalogosan természetesen minden irányból érkezhetnek vendégeink. Köszönjük szíves együttműködésüket és megértésüket!

  Az akadálymentes és gördülékeny közlekedés céljából forgalmirend változás lesz a nyár minden péntek, szombat és vasárnapján 18:00-05:00 között az AMFI utcájában.
  Az AMFI parkolója a térképen ábrázoltak szerint a Felsőörsi út (7219) felől lesz megközelíthető. Gyalogosan természetesen minden irányból érkezhetnek vendégeink.
  Köszönjük szíves együttműködésüket és megértésüket!

Jegyvásárlás | Műsorlista | Gyerekelőadások | Jegyiroda

9

Kapcsolódó tartalmak

-