A szeretet művészete – Pszichoforyou KönyvKlub – ELMARAD

Helyszín: Budapest

„Hiába a mélységes vágy a szeretetre, az emberek szinte minden mást fontosabbnak tekintenek a szeretetnél: sikert, tekintélyt, pénzt, hatalmat – minden energiánk arra használódik el, hogy megtanuljuk elérni ezeket a célokat, arra pedig szinte semmi, hogy megtanuljuk a szeretet művészetét.”

A humanista filozófus, szociálpszichológus Erich Fromm több mint ötven évvel ezelőtt írta a fenti sorokat A szeretet művészete című könyvében. Szeretni mindenki tud – gondolhatnánk, de vajon tényleg így van? Szerethetünk jobban? Erről beszélgetünk márciusban.

Várunk titeket nagy-nagy szeretettel, és persze szívvel-lélekkel!

A beszélgetés résztvevői:
Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapító főszerkesztője
Herendi Kata, pszichológus, a Pszichoforyou vezető szerkesztője

Tisztelt Nézőink!

A 2020. március 11-én kihirdetett kormányrendelet értelmében határozatlan ideig tilos 100 főnél több résztvevővel szervezett beltéri rendezvényt tartani, így a meghirdetett előadást elhalasztjuk. Ezzel kapcsolatos hivatalos közleményünk ide kattintva érhető el.

A már megváltott jegyeket az annak értékesítésében eljáró Interticket Kft. rendszere 30 banki napon belül automatikusan visszaváltja és jóváírja, tehát Önöknek további teendője ezzel kapcsolatban nincs.

Jegyek: Belépő: 2500 Ft/fő | Páros belépő: 4000 Ft/2 fő | BÉRLET (március 18-ig): 7500 Ft/fő

Jegyvásárlás>>

Minden megvásárolt jeggyel a Pszichoforyou küldetését támogatod: azt, hogy a lelki egészséggel kapcsolatos tartalmak minél több ember számára ingyenes hozzáférhetőek legyenek. Köszönjük, hogy segíted a munkánkat!

Helyszín: MEMO Mesterek és Módszertanok háza 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.

Egy könyv, és más semmi – Pszichoforyou Könyvklub

Hányszor fordult elő veled, hogy a könyvben, amit olvastál, éppen azokra a kérdésekre találtad meg a választ, amik a leginkább foglalkoztattak? Hányszor segítettek át egy-egy szerző szavai nehéz időszakokon, hányszor támogattak fontos döntésekben? Sokszor csak ennyi kell, hogy elinduljunk az önmagunk felé vezető úton: egy könyv, és más semmi.

Legújabb rendezvénysorozatunk estjein olyan szerzők műveiről beszélgetünk majd a közönség bevonásával, amelyek mágikus tükröt tartanak elénk, amibe ha belenézünk, önmagunk teljesebb valóját pillanthatjuk meg.

Jegyvásárlás>>

Kapcsolódó tartalmak

-