ELHALASZTVA! Beck – Vecsei / Vecsei – Beck

Helyszín: Vác - Váci Dunakanyar Színház

ELHALASZTVA!
Kedves Közönségünk!
Az aktuális járványügyi rendelkezésekhez (a Kormány 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelete) igazodva a meghirdetett előadásainkat későbbi időpontra halasztjuk. A megvásárolt jegyek a rendelkezések feloldását követően az új időpontokra automatikusan érvényesek lesznek. Az új időpontokkal kapcsolatban mindenkit értesíteni fogunk a jegyvásárlás során megadott elérhetőségeken keresztül. Azon nézőink, akik pénztárban vásárolták meg jegyeiket, és ezáltal nem adtak meg elérhetőséget, kérjük, kövessék figyelemmel online fórumainkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen.
Megértésüket és megtisztelő türelmüket nagyon köszönjük!
Vigyázzanak magukra és egymásra!
A Kultkikötő csapata
Szerzői est, nemcsak saját szövegekkel.

Közreműködik:
Beck Zoltán: ének, gitár, zongora, mindenféle hangszer és vers
Vecsei H. Miklós : vers, ének, gitár

Szerkesztő-rendező: Seres Tamás

Helyszín: Váci Dunakanyar Színház (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 58.)

Jegyár: 3.500 Ft | Jegyvásárlás>>
Online jegyvásárlás esetén jegyeit e-mailben küldjük meg Önnek. A belépéshez kinyomtatás nélkül, mobilkészüléken is bemutatható a jegyeken lévő QR kód. A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, jegyeit még az érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!
A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni a rendezvényre.

Tisztelt Nézőink!

Az eredetileg 2020. november 14. 19:00 órai kezdettel meghirdetett Beck-Vecsei / Vecsei-Beck című előadás a megváltozott nézőtér-rendezési szabályokat figyelembe véve az alábbi két új időpontban kerül megrendezésre:

2020. november 14. 17:00
2020. november 14. 20:00

Online váltott jegy esetében a vásárláskor megadott e-mail címen mindenkit értesítünk arról, hogy mely időpontban érvényesíthető a jegy.
Helyszíni jegyvásárlás esetén a már megváltott jegyek automatikusan az este 20:00 órakor kezdődő előadáson érvényesíthetők.
Az új időpontokra jegyek még elérhetők az jegyvásárlási linken.

A Magyar Közlöny 237. számában (2020. november 3.) megjelent 478/2020 (XI.3.) és 479/2020 (XI.3.) kormányrendeletek előírásainak megfelelően átalakításra kerül a nézőtéri ültetés, melynek értelmében minden 3. széken ülhet néző. Ez azt is jelenti, hogy nincs lehetőség figyelembe venni az egy háztartásban élőket, illetve a családi kapcsolatokat az ültetés tekintetében, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd.

További színházlátogatási szabályok és egészségvédelmi intézkedések:

  • A bejáratnál érintésmentesen testhőmérsékletet mérünk, ezért kérjük, a beléptetés zavartalan lebonyolítása érdekében érkezzenek időben.
  • Az orrot és a szájat teljesen eltakaró maszk viselése a színház teljes területén, az épületben tartózkodás teljes ideje alatt kötelező. Kérjük, a maszkot az előadás alatt se vegyék le, ne csúsztassák az orruk alá vagy az állukra.
  • A színházterem és a közösségi területek fertőtlenítésére nagy hangsúlyt fektetünk, mely ózongenerátorral történik
  • Kérjük, hogy érkezéskor, a büfében, a ruhatárban és a mosdóban is tartsák be a megfelelő távolságokat.
  • A színházban a ruhatár használata nem kötelező.
  • Kérjük, használják fertőtlenítésre a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  • Kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.
  • Kötelező a munkatársak maszkviselése.
  • Kérjük Nézőiket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket, majd lehetőség szerint elektronikus formában (okoseszközre letöltve) mutassák fel a beléptető munkatársak részére
  • A rendezvényt mindenki saját felelősségének tudatában látogathatja. Kérjük, ha nem érzi egészségesnek magát, maradjon otthon.

Jegyár: 3.500 Ft | Jegyvásárlás>>

Kapcsolódó tartalmak

-