Beck – Vecsei / Vecsei – Beck

Dátum: 2020.11.14. 19:00,

Helyszín: Vác - Váci Dunakanyar Színház

Szerzői est, nemcsak saját szövegekkel.

Közreműködik:
Beck Zoltán: ének, gitár, zongora, mindenféle hangszer és vers
Vecsei H. Miklós : vers, ének, gitár

Szerkesztő-rendező: Seres Tamás

Helyszín: Váci Dunakanyar Színház (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 58.)

Jegyár: 3.500 Ft | Jegyvásárlás>>
Online jegyvásárlás esetén jegyeit e-mailben küldjük meg Önnek. A belépéshez kinyomtatás nélkül, mobilkészüléken is bemutatható a jegyeken lévő QR kód. A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, jegyeit még az érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!
A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni a rendezvényre.

Színházlátogatási szabályok a járványra vonatkozóan

  • Kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk, kérjük Nézőiket, hogy használják a kihelyezett fertőtlenítőszereket.
  • Fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
  • Az épület egész területén erősen ajánlott a Nézők maszkviselése, a nézőtéren kötelező a használata.
  • A nézőtérre bemenni és azt elhagyni a színház által meghatározott, fokozatos módon lehet.
  • Kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.
  • A közönségforgalmi terekben kötelező a munkatársak maszkviselése.
  • A rendezvényt mindenki saját felelősségének tudatában látogathatja. Kérjük, ha nem érzi egészségesnek magát, maradjon otthon.
  • Kérjük Nézőiket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket, majd lehetőség szerint elektronikus formában (okoseszközre letöltve) mutassák fel a beléptető munkatársak részére.

A Kormány 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelete alapján a „hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles (…) a fellépők kivételével az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény helyszínén, függetlenül annak nyilvánosságától – így különösen színház, tánc-, zeneművészet – (…) a mozi területén (…) muzeális intézmény látogatók számára nyitva álló területén (…) orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.”
„Azt a személyt, aki a maszkot (…) bekezdése esetében az üzemeltető felszólítására sem viseli a (…) meghatározott módon, az üzemeltető köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.”
A teljes rendelet ide kattintva érhető el.

Jegyár: 3.500 Ft | Jegyvásárlás>>

Kapcsolódó tartalmak

-