2020.07.08.

Mindenki kedvenc játék mackója a Balatonra érkezik!

A Boribon nyaral című darab ősbemutatója a balatonszárszói Csukás Színházban lesz

Mindenki kedvenc játék mackója ismét életre kel a színpadon. A Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, színész, bábszínész játssza. A Thália Színház társulatának tagja a legkisebbek nagy örömére a szintén jól ismert Boribon-dalokat is elénekli majd: a színpadon többek között felcsendül a Medvenyelv a Szúnyogos, A tenger és a Boribon mulatozik című nóta is.

A Boribon utazik, Boribon és a hét lufi, Boribon, a bajnok, Boribon kirándul és a Boribon pancsol című, a Pagony Kiadó gondozásában megjelent kötetek nyomán készült előadást először 2020. július 12-én, a Kultkikötő balatonszárszói helyszínén, a Csukás Színházban mutatják be. Ezt követően a darabot július 17-én, Balatonfenyvesen, július 18-án, Balatonföldváron és július 19-én, Balatonbogláron láthatja a közönség.

A Kultkikötő Produkció előadásának cselekménye szerint Boribon és Annipanni néhány napos tóparti nyaralásra készül. Egy akkora tóhoz, ami majdnem olyan nagy, mint a tenger! Boribon azonnal pancsolni szeretne, csakhogy nyaralni menni nem ennyire egyszerű.

Hogy miért nem az? Milyen kalandok közepette jutnak el a történet főszereplői – Boribon és Annapanni – a várva várt pancsolásig? Út közben milyen kalandokba keverednek a többi szeretett karakter, Süni, Nyuszi és Béka társaságában? Kiderül az előadásból!

BORIBON NYARAL
Kultkikötő Produkció
zenés előadás bábokkal
Marék Veronika Boribon történetei alapján
Játssza: Mórocz Adrienn
Rendező: Bercsényi Péter
Zeneszerző: Tallér Zsófia
Tervező: Lisztopád Krisztina
Dramaturg: Pallai Mara

A Boribon nyaral című előadás mellett, a Kultkikötőben közel 80 gyerekeknek szóló előadást szerveznek idén nyáron a Balaton környékén. A Mesés Kikötő programjai ezen a linken találhatóak.

Jegyvásárlás