2019.12.15.

A tavasszal együtt sorban érkeznek Badacsonyba a friss kulturális és gasztronómiai programok

Kepes András, Falusi Mariann és Iván Szandra is fellép majd a megújult Hableány Bisztróban

A tavaszi széllel együtt friss kulturális programok is érkeznek a Balaton északi partjára. Februárban Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük című produkciója, márciusban Kepes András, Csillagok nyomában című műsora, áprilisban pedig Iván Szandra és Jász András – I heart swing című zenés estje látogat a Hableány BISZTRÓ – BORBÁRba. A legendás helyszín hagyományait őrző, ugyanakkor teljes körűen felújított komplexum közönsége a nívós produkciók mellé legalább ennyire választékos, többek között kacsamájból, kaviárból, kecskesajtból, és még számos gasztronómiai különlegességet tartalmazó menüsorból – és természetesen ízletesebbnél ízletesebb balatoni borok közül válogathat.

A programokról részletesen:

2020. február 8. (szombat) 19.30 óra /vacsorajeggyel: 18.30-tól /
Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük
Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani. Duó koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel – ami vélhetően az ikonikus közösségi tér, a Hableány falai között sem lesz másként…

2020. március 28. (szombat) 18.00 óra /vacsora a produkciót követően 19.30-tól vacsorajeggyel/
Kepes András, Csillagok nyomában
Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén, a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban és Hollywoodban, New Yorkban, Latin-Amerikában és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt. Mikrofonja előtt olyan világhírű színészek, rendezők, filmesek és Nobel-díjas írók szólaltak meg, mint Woody Allen, Gina Lollobrigida, Donald Sutherland, Federico Fellini, Martin Scorsese, García Márquez, ALejo Carpentier, Julio Cortázar vagy Mario Vargas Llosa és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is. Kepes kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról mesél a műsorban.

2020. április 18. (szombat) 19.30 óra /vacsorajeggyel: 18.30-tól/
Iván Szandra és Jász András – I heart swing
A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival. Az ő hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő – a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége – Jász Andris játéka.

Jegyvásárlás